MENU

Nieuws

Hier leest u het laatste nieuws omtrent de CC - Noord Oost Overijssel:

 

  • A.s. zaterdag 14 SEPTEMBER: laatste Midfondvlucht Jonge Duiven: MELUN, inkorven donderdagavond bij de aangewezen NICīs 
  • A.s. zaterdag 14 SEPTEMBER: laatste Natoervlucht: NIERGNIES, inkorven vrijdagavond  

 

11 mei: TAAIE 1e MIDFONDVLUCHT

 Wij hadden er eigenlijk niet op gerekend, dat de duiven zaterdag nog gelost zouden worden. Vrijdagavond waren de vooruitzichten voor zaterdag nog beroerd en leek een extra nachtje overstaan vrijwel zeker. Maar niets is veranderlijker dan het weer en zaterdagmorgen begint het op te klaren, niet alleen het weer, maar  ook de vele...

 

4 mei: TOPPERS LATEN ZICH ZIEN............

 De afstanden worden groter en dan komt het steeds meer aan op een goede orientatie van de duiven. Vandaag was zo´n vlucht dat die oriëntatie voor de duiven er toe deed. Vertrokken vanuit Quiévrain met een gesloten wolkendek en met de wind schuin op de kop moest er onderweg door de duiven de juiste keuze worden gemaakt...

 

«« Vorige 1 ... | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Volgende »»