MENU

Nieuws

Hier leest u het laatste nieuws omtrent de CC - Noord Oost Overijssel:

 

  • A.s. zaterdag 14 SEPTEMBER: laatste Midfondvlucht Jonge Duiven: MELUN, inkorven donderdagavond bij de aangewezen NICīs 
  • A.s. zaterdag 14 SEPTEMBER: laatste Natoervlucht: NIERGNIES, inkorven vrijdagavond  

 

25 mei: ORLEANS TERUG OP DE KALENDER

 Op deze laatste zaterdag in mei staan er 2 vluchten op het programma. Als eerste de vijfde vitessevlucht van dit seizoen: Quiévrain. De 1624 duiven komen van deze vlucht vlot naar huis en het concours staat 20 minuten open. De snelste duif behaalt een snelheid van bijna 83 km per uur en vinden we terug in Vriezenveen op het hok van...

 

18 mei: CHAMPAGNE VOOR DE WINNAARS

 De 2e midfondvlucht is er één om in te lijsten: mooi weer en prettige temperaturen voor zowel de duiven als de wachtende liefhebbers. Door de nevel op de vluchtlijn moeten onze duiven nog even tot 10 uur wachten op het startsignaal, waarna ze vervolgens met hoge snelheid vertrekken richting het noordoosten, richting Noord...

 

«« Vorige 1 ... | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Volgende »»