MENU

Nieuws

Hier leest u het laatste nieuws omtrent de CC - Noord Oost Overijssel:

 

  • A.s. zaterdag 14 SEPTEMBER: laatste Midfondvlucht Jonge Duiven: MELUN, inkorven donderdagavond bij de aangewezen NICīs 
  • A.s. zaterdag 14 SEPTEMBER: laatste Natoervlucht: NIERGNIES, inkorven vrijdagavond  

 

GESCHIEDENIS GESCHREVEN.........

 Op deze stormachtige zaterdag 8 juni 2019 is er geschiedenis geschreven door leden van onze CCNOO. Op de vitessevlucht  vanuit Étroeungt  (329 km) vliegt de winnende duif van Herbert en Harald Kamerhuis  (de Stormvogels) in een recordtempo van 143,26 km per uur naar huis en mag zich vanaf nu de...

 

1 juni: DE CIRKEL IS ROND

 Na de vluchten van vandaag , de 9e en 10e vlucht op de kalender hebben we in onze CCNOO van elke vereniging minimaal een winnaar en dat is mooi. Op deze zaterdag gaan op beide de vluchten de bloemen naar een liefhebber van de Zilvermeeuw Westerhaar. We beginnen met de 1e meerdaagse fondvlucht Limoges. Harold Zwiers (de...

 

«« Vorige 1 ... | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Volgende »»