MENU

Nieuws

Hier leest u het laatste nieuws omtrent de CC - Noord Oost Overijssel:

 

  • A.s. zaterdag 14 SEPTEMBER: laatste Midfondvlucht Jonge Duiven: MELUN, inkorven donderdagavond bij de aangewezen NICīs 
  • A.s. zaterdag 14 SEPTEMBER: laatste Natoervlucht: NIERGNIES, inkorven vrijdagavond  

 

RUSTIG WEEKEND

 Een weekend er tussendoor met maar één vlucht komt als geroepen in deze hectische weken. De afdelingsbestuurders besloten om het landelijk advies van het NPO te negeren en toch op donderdag in te korven. Belangrijkste reden van de afdeling is dat twee nachten mand beter zou zijn voor onze duiven, maar is in mijn beleving...

 

(TE) OVERVOLLE AGENDA

 Vier vluchten in een weekend is wel iets te veel van het goede. Wat mij betreft zal er aan het eind van dit vliegseizoen grondig en met gezond verstand geëvalueerd moeten worden of deze opzet nu wel hetgene is wat de doorsnee liefhebber wil. Natuurlijk zijn er ook winnaars en op de marathonvlucht Perigueux is dit met...

 

«« Vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Volgende »»