MENU

Nieuws

Hier leest u het laatste nieuws omtrent de CC - Noord Oost Overijssel:

 

  • A.s. zaterdag 14 SEPTEMBER: laatste Midfondvlucht Jonge Duiven: MELUN, inkorven donderdagavond bij de aangewezen NICīs 
  • A.s. zaterdag 14 SEPTEMBER: laatste Natoervlucht: NIERGNIES, inkorven vrijdagavond  

 

WEEKEND MET EEN LACH EN EEN TRAAN.......

 Op de derde jonge duivenvlucht vanuit Bierges blijkt dat onze jonge duiven opnieuw grote moeite hebben om vlot naar hun hok te vliegen. Waar het aan ligt? Er is al veel over gesproken door de 'kenners' wat nu de oorzaak is. Te weinig afgericht, niet gezond, niet leren drinken in de mand enz. Al deze theorie kan wat mij betreft de...

 

TOPRESULTATEN LEDEN CCNOO OP DIVERSE DISCIPLINES

 Het afgelopen weekend is er gestreden op diverse fronten van de duivensport met een heel wisselend verloop van de vluchten. Wij beginnen met de internationale koningsvlucht op de marathonkalender, het jaarlijkse spektakelstuk vanuit Barcelona. Op deze zeer taaie vlucht weet een duif van Robin Bakhuis (de Zilvermeeuw) op...

 

«« Vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Volgende »»